ضمن سلسلة النشاطات الطلابية اختتام بطولة الحدباء لكرة القدم الخماسية

within the series of student activities , the Al-Hadba five -a-side football Tournament was completed

برعاية السيد عميد كلية الحدباء الجامعة الأستاذ الدكتور بديع علي احمد اختتمت بطولة كرة القدم الخماسية وذلك في يوم الاثنين الموافق ٢٠٢٣/٥/١٥ وبمشاركة ثمانية فرق من اقسام الكلية الأحد عشر.
وتم تتويج فريق قسم القانون الذي احتل المرتبة الأولى ثم فريق قسم تقنيات المختبرات الطبية بالمرتبة الثانية وحصل فريق قسم الصيدلة على المرتبة الثالثة.
وقال معاون العميد للشؤون الادارية د. مصعب عبدالسلام ان هناك توجها واهتماما من عمادة الكلية لتطوير الأنشطة الطلابية بشكل عام، مؤكدا على دور هذه الأنشطة  في بناء القدرات الطلابية ودعمها من اجل تعزيز روح التعاون.
وتم تتويج فريق قسم القانون بكأس البطولة بعد تغلبه على فريق قسم  تقنيات المختبرات الطبية الذي احتل المركز الثاني وكان المركز الثالث لقسم الصيدلة.
وفي ختام البطولة وزع السيد عميد كلية الحدباء الجامعة الأستاذ الدكتور بديع علي احمد الميداليات والجوائز والهدايا على الفرق الفائزة وعلى حكام المباراة واللجنة المنظمة.
وشارك في توزيع الجوائز أ.د نديم أحمد رمضان رئيس قسم تقنيات المختبرات الطبية.
Under the patronage of the Dean of Al-Hadbaa University College, Professor Badie Ali Ahmed, the five-a-side football tournament was completed. on Monday, 5/15/2023, with the participation of eight teams from the eleven departments of the college. The team from the law department was given participation trophies first, then the team from the Medical Laboratory Techniques Department came second, and the team from the Pharmacy Department ranked third.
 The Assistant Dean for Administrative Affairs, Dr. Musaab Abdel Salam said that there is a trend and support to enhance the spirit of cooperation.
The team of the Law Department was crowned with the championship cup after defeating the team of the Medical Laboratory Techniques Department, which ranked second, and the third rank was for the Pharmacy Department. At the end of the tournament, the Dean of Al-Hadbaa University College, Prof. Dr. Badie Ali Ahmed, distributed medals, prizes, and gifts to the winning teams, the match referees, and the organizing committee. Prof. Dr. Nadim Ahmed Ramadan, Head of the Medical Laboratory Technologies Department, participated in the distribution of the awards.