كلية الحدباء الجامعة في تصنيف الجامعات العراقية الاهلية وفق معامل (H-Index) لمستوعب (Scopu)

Al-Hadbaa University College in the classification of Iraqi private universities according to the impact factor
(H-Index) of the (Scopus) database

بعد الزيادة الملحوظة لكادرنا التدريسيي المهتم بالنشر الأكاديمي في المستوعبات العالمية، أعلن مكتب وكيل وزارة التعليم العالي والبحث العلمي لشؤون البحث العلمي عن تصنيف الجامعات العراقية الاهلية وفق معامل (H-Index) لمستوعب (Scopus) مابين العام 2017 وحتى 2022 حيث حصلت كلية الحدباء الجامعة على معامل تأثير (7). كما تطمح الكلية لزيادة هذا المعامل في السنوات القادمة من خلال تقديم الدعم لكافة باحثيها.

After the remarkable increase in our teaching staff’s interest in academic publishing in global capacities, the Office of the Undersecretary of the Ministry of Higher Education and Scientific Research for Scientific Research Affairs announced the classification of Iraqi private universities according to the (H-Index) impact factor of (Scopus) between 2017 and 2022, Al-Hadbaa University College obtained an impact factor of (7). The college also aspires to increase this impact factor in the coming years by providing support to all its researchers.

:الصور المرفقة