تدريسي من قسم هندسة تقنيات الاجهزة الطبية يرأس لجنة مناقشة لطالب دراسات عليا

A teacher from the Department of Medical Devices Technologies Engineering chairs a discussion committee for a postgraduate student

وضمت لجنة المناقشة كلاً من الاستاذ المساعد الدكتور عامر ذنون عبد الرحمن احمد والاستاذة المساعدة الدكتورة آلاء محمد طيب حسين  محمد الليلة  زالاستاذ المساعد الدكتور محمد يحيى حسين عبد الله التمر وهم من جامعة الموصل.

Prof. from the Department of Medical Devices Technologies Engineering chairs a discussion committee for a master’s student.

Dr. Abdul-Majid Muhammad Mustafa Younes, Professor in the Department of Medical Equipment Technologies Engineering at Al-Hadba University College, chaired the discussion committee for the master’s student Hakam Abdul-Karim Younis Gerges Al-Hayali for his thesis on physical chemistry that he submitted to the Department of Chemistry at the College of Science at the University of Mosul under the title (  Study of the electrical conductivity of diclofenac acid salt – sodium and potassium – in mixtures of water and solvents of methanol or ethanol at different temperatures and the effect of the presence of albumin).
The discussion committee included Assistant Prof. Dr. Amer Thanoun Abdul Rahman Ahmed, Assistant Prof. Dr. Alaa Muhammad Tayeb Hussein Muhammad Al-Laila, and Assistant Prof. Dr. Muhammad Yahya Hussain Abdullah Al-Tamr, from Mosul University.