اختتام اعمال الملتقى الوطني للذكاء الاصطناعي والروبوت

The conclusion of the work of the National Forum on Artificial Intelligence and Robotics

Al-Hadba University College continues its active presence in the First National Forum on Artificial Intelligence and Robotics, which The Gifted School organized for the second day. Where the media Director of Al-Hadba College gave a speech about entering the world in the field of Artificial Intelligence and how to imitate the human mind and its efforts to simulate it, Then he presented an explanation about Al-Hadba University College, at the end of the forum, the forum shield was awarded to the college.