تدريسي في كلية الحدباء الجامعة يحصل على شهادة الدكتوراه من كلية هندسة جامعة الموصل

Gesture Recognition Using Heterogeneous Computing
حيث ترأس لجنة المناقشة الاستاذ الدكتور باسل شكر محمود وانضم الى عضويتها الاستاذ الدكتور لهيب محمد ابراهيم من جامعة الموصل  والدكتورة احلام فاضل محمود الاستاذة المساعدة في جامعة الموصل  و الدكتورة بسمة محمد كمال يونس  الاستاذة المساعدة في  الجامعة التقنية الشمالية  والدكتور محمد عبد المطلب محمد الاستاذ المساعد في جامعة نينوى، والدكتور شفاء عبد الرحمن داؤد الاستاذ في جامعة الموصل والاستاذ المساعد الدكتور فخر الدين حامد علي

A teacher at Al-Hadba University College receives a doctorate from the College of Engineering, University of Mosul.
Al-Hadba University College provides an motivation academic atmosphere for its academic scientific cadre In order to expand their knowledge and complete their higher studies, on this way the Assistant Prof. at Department of Computer Technology Engineering A-Hadba University College, Muhammad Haggi Ismail Obtained a PHD degree from Department of Engineering at Mosul University after his doctoral thesis discussion under the title (geuster Recognition Using Heterogeneous Computing).
The discussion committee was chaired by Prof. Dr. Basil Shukr Mahmoud, and its included Prof. Lahib Muhammad Ibrahim from the University of Mosul, Assistant prof. Dr. Ahlam Fadel Mahmoud, from the University of Mosul, Assistant Prof. Basma Muhammad Kamal Younes, from the Northern Technical University, and Assistant Prof. Muhammad Abdul Muttalib Muhammad from University of Nineveh, Dr. Shefa Abdul Rahman Daoud, professor at the University of Mosul, and assistant professor Dr. Fakhr Al-Din Hamid Ali.