درع كلية الحدباء الجامعة الى الاستاذ عبد الستار الحبو مدير بلدية الموصل

تواصل كلية الحدباء الجامعة احتفاءها بالشخصيات المميزة من الذين يقدمون جهودهم على صعيد الارتقاء بنينوى كي تتألق كما كانت في تاريخها الزاهر..فكانت لها وقفة مع رئيس المهندسين الاقدم عبد الستار الحبو مدير بلدية الموصل الذي زارته نخبة مميزة من كلية الحدباء الجامعة برئاسة الدكتور حسن صبحي العباس عميد الكلية والدكتور مصعب عبد السلام مدير مركز الدراسات المستقبلية  والسيد محمد شنشل وكادر اعلام الكلية حيث جرى حديث عن حركة اعمار المدينة ورغبة البلدية باعتماد  شخصيات علمية من الكلية لتقديم المشورة،بعدها منح الدكتور حسن صبحي درع الكلية مع شهادة تقديرية والامر الاداري الخاص بمميزات الدرع الى الاستاذ عبد الستار الحبو مدير البلدية.

Al-Hadba University College shield to Professor Abdul Sattar Al-Habbo, Director of Mosul Municipality.

Al-Hadba University College continues its celebration of the distinguished characters who gives their efforts for the sake of advancement of Nineveh to shine as it was in its past, where it had a buse with the director of Mosul Municipality, Senior Chief Engineer Abdul Sattar Al-Habbo. who was visited by a elite of distinguished staff of Al-Hadba University College, headed by Dr. Hassan Sobhi Al-Abbas  The Dean of the College, accompanied with Dr. Musab Abdel Salam, Director of the Center for Future Studies, Mr. Muhammad Shanshal, and the cadre of Media of the College. Where discussion was discussed about the city’s reconstruction and desire of the municipality to accredit scientific personalities from the college to provide advice, then Dr. Hassan Sobhi awarded the college shield with a certificate of appreciation and the administrative order regarding the shield’s features to Mr. Abdul Sattar Al-Habbo.